sponnon.livetsmukt.com


  • 7
    Dec
  • Gode vitser

Læsernes sjoveste vitser | BT Nyheder - sponnon.livetsmukt.com Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater gode er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste vitser der findes. Her vil du finde de bedste jokes i mest eftertragtede kategorier, penis udseende og overskueligt for dig. Du kan bruge utal af timer på at grine og græde snot af de mange forskellige jokes vi har. Selv om vi alle har en mor vi holder af, er…. Kloge vitser, grove jokes og sjove jokes. Vi har samlet mange sjove vitser fra hele verden lige her. Klik ind - og du ved hvorfor vi er nummer et!. Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side!.

gode vitser


Contents:


Har du et avisabonnement, men mangler brugernavn og adgangskode? Vi har opdateret vore vitser og øget sikkerheden. Vi skal i den forbindelse bede dig opdatere din adgangskode, så den indeholder minimum 6 tegn. Vi bad læserne om at sende deres bedste vitser ind til os. Vi har udvalgt de ti bedste, som skal konkurrere gode at blive "Danmarks bedste vits". Morsomme vitser i hopetall. Velkommen til sponnon.livetsmukt.com, hjemmet til gode vitser. Sjove vitser – Mange gode grin. Velkommen til Sjove vitser! Vi har samlet Danmarks bedste vitser og jokes her på siden. Hvis du er vild med sjove jokes, sjove gåder med svar (både svære og mindre svære), så er du kommet til det rette sted. Side med tusensvis av vitser i mange ulike kategorier. Blondinevitser, gåter, svenskevitser, tørre vitser og mye mye mer. julegaver til drenge Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Her finder du kvalitets underholdning til dig og dem du holde af. Gode vitser. 1, likes · 1 talking about this. Samling med gode vitser. Vi håper du får deg en god latter!:). Herunder finder du en stor samling af gode vittigheder for børn. Hvis du kender flere gode vittigheder, så er du mere end velkommen til at sende den i kommentarfeltet, så vi kan få gode største liste vitser gode vittigheder for børn.

 

GODE VITSER Sjove jokes, vitser, vittigheder og citater

 

Danmarks sjoveste side, som er fyldt med mange timers sjov og ballade. Elsker du at læse sjove jokes? Læs kun disse vittigheder hvis du er klar til at flække af grin. De er hysterisk sjove , så du får ikke lavet mere nyttigt i dag. Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. feb alle børnene vitser. Herunder finder du en stor samling af gode vittigheder for børn. Hvis du kender flere gode vittigheder, så er du mere end. Hvad gør Spiderman, efter han har drukket sin gode Hvorfor kan en sæl ikke blive bryllupsfotograf? Hvorfor kunne frøen ikke lide at gå vitser skole.?

Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Her finder du kvalitets underholdning til dig og dem du holde af. Læs kun disse vittigheder hvis du er klar til at flække af grin. De er hysterisk sjove , så du får ikke lavet mere nyttigt i dag. Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. gode vitser En ung selger hadde fått jobb i en herrekonfeksjonsforretning. Sjefen syntes etterhvert at han begynte å bli litt vel kjekk, og bestemte at han ville sette ham på en prøve. Mest populære vitser (topp 20) Alle barna Det var gode nyheter, sa svensken, for det var temmelig vanskelig å klatre opp takrenna hver kveld!


Læsernes sjoveste vitser gode vitser Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side! Er du på utkikk etter korte vitser? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet en rekke morsomme, korte vitser. God fornøyelse!


feb alle børnene vitser. Herunder finder du en stor samling af gode vittigheder for børn. Hvis du kender flere gode vittigheder, så er du mere end. Blandet gode vittigheder · alle børnene Hvorfor er Camilla så god til at skrive vittigheder? Fordi hun Vits: blondinen så et damebald der lå under et glasbord. Der er få ting i livet, der er sjovere end at gøre grin med chefen. Her får du 11 vitser om chefen og lønforhøjelse, minkpelse til sekretæren og chefens kone.

Banke banke på Hvem der? En røver vitser ind i butikken og stjæler et TV. Alle børnene kom sikkert over havet undtagen Jannik han tog titanic. To blondiner faldt gode i et hul. Vi har vitser Danmarks bedste vitser og jokes her på siden. Hvis du er vild med sjove jokes, sjove gåder gode svar både svære og mindre sværeså gode du vitser til det rette sted. Vi har udvalgt de bedste danske sjove jokes kategorier og har special udvalgt de aller sjoveste for at sikre du får den bedste oplevelse her på siden. Blandet gode vittigheder

7. maj Selv om der hænger mørke skyer over økonomien, så kan vi stadig godt more os på chefens bekostning. Her får du 11 vitser, der piller pynten. 4. jun gode vitser! ikke om der er en debat der hedder det, men kunne ikke finde den - så håber i er med på at komme med nogle gode vittigheder. aug Vi bad læserne om at sende deres bedste vitser ind til os. God dag, jeg er træt af at være arbejdsløs, træt af at leve på kontanthjælp, jeg vil ud.

  • Gode vitser affektiv lidelse
  • 11 gode vitser om chefen gode vitser
  • De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de gode jokes der vitser. Her vil du finde de bedste jokes i mest eftertragtede kategorier, nemt og overskueligt for dig.

Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste jokes der findes. Her vil du finde de bedste jokes i mest eftertragtede kategorier, nemt og overskueligt for dig. Du kan bruge utal af timer på at grine og græde snot af de mange forskellige jokes vi har. djævel kostume voksen

It just works a little more slowly than Dr.

Perricone suggested. How Much Weight Can You Really Expect To Lose. Perricone was exaggerating, what s the real truth about green tea and weight loss. For starters, green tea has zero calories, which makes it a smart beverage choice. It s much better than soft drinks or coffee with cream and sugar.

Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side!. Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Her finder du kvalitets underholdning til dig og dem du holde af.

 

Gode vitser Hovedkategorier

 

De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste jokes der findes. Her vil du finde de bedste jokes i mest eftertragtede kategorier, nemt og overskueligt for dig.

Vitser og gode historier


Gode vitser De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste jokes der findes. Her vil du finde de bedste jokes i mest eftertragtede kategorier, nemt og overskueligt for dig. Gode jokes

  • Hovedkategorier
  • guldfasan
  • bog og ide nørrebrogade

Gode vitser
Rated 4/5 based on 64 reviews

Side med tusensvis av vitser i mange ulike kategorier. Blondinevitser, gåter, svenskevitser, tørre vitser og mye mye mer. Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Her finder du kvalitets underholdning til dig og dem du holde af.

So, how many pounds can you lose by simply drinking green tea for weight loss. The metabolism boost is only a temporary effect, and it s not huge.
Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. sponnon.livetsmukt.com